VISO er Social- og Boligstyrelsens nationale videns- og specialrådgivningsorganisation. Organisationen giver gratis rådgivning inden for det specialiserede socialområde til fagfolk og borgere, og leverandørerne er nogle af landets dygtigste specialister.

I SUA har vi været VISO-leverandør i lang årrække. Det er en betydningsfuld opgave for os at få lov at bringe vores specialiserede viden i spil gennem rådgivningsopgaverne i VISO. På den måde kan vi være trædesten for flere borgere med udviklingshandicap end de, der bor på et af vores tilbud.

Samtidigt er vi stolte af at kunne hjælpe fagfolk i kommunerne, på botilbud eller andre steder med specialrådgivning og udredning.

Hvis du har brug for hjælp via VISO, skal du henvende til VISO, der er en del af Social- og Boligstyrelsen. De visiterer til et VISO-forløb, finder en leverandør, som for eksempel Specialområde Udviklingshandicap, der påtager sig opgaven med rådgivning eller udredning.

Kontaktinformation

VISO-specialist

Henriette Bjerregaard

Tlf.: +45 2962 5467

Skriv til Henriette

Du er altid velkommen til at henvende dig til vores VISO-specialist, hvis du har spørgsmål. Selve opgavebestillingen skal gå gennem VISO. Læs mere på VISOs hjemmeside.