VISO udbud.jpg

Der er plads til begejstring hos os i SUA i disse dage. Begejstringen skyldes, at Socialstyrelsen igen valgt os som VISO-leverandør på området om udviklingshæmning.

VISO er Socialstyrelsens nationale videns- og specialrådgivningsorganisation. Organisationen giver gratis rådgivning inden for det specialiserede socialområde til fagfolk og borgere, og leverandørerne er nogle af landets dygtigste specialister.

I SUA har vi været VISO-leverandør i lang årrække. Det er en betydningsfuld opgave for os at få lov at bringe vores specialiserede viden i spil gennem rådgivningsopgaverne i VISO.

Derfor er vi også stolte af endnu en gang at være blandt de leverandører, som Socialstyrelsen vurderer har givet et af de bedste tilbud på opgaven.

Denne gang er vi valgt som en ud af 12 leverandører med høj specialiseret viden om mennesker med udviklingshæmning, og allerede i går var viceområdechef Anette Sønderby Jensen, som har ansvaret for fagligheden i SUA, sammen med VISO-specialist og psykolog Barbara Ravnkilde til møde med Socialstyrelsen om vores nye kontrakt.

En kontrakt, som betyder, at vi i de næste fem år fortsat skal hjælpe fagfolk i kommunerne, på botilbud eller andre steder med specialrådgivning og udredning i forhold til mennesker med udviklingshæmning.

Kontrakten træder i kraft den 1. maj, når vores nuværende aftale med VISO. Herefter kan vores fem VISO-specialister årligt levere knap 10.000 timers rådgivning og udredning til fagfolk og borgere, som søger hjælp hos VISO.  

Læs mere om VISO og udbuddet på Socialstyrelsens hjemmeside