Sommeren startede med alkoholfrie bobler og kransekage i kursuslokalet i SUA. Den 27. juni fuldførte det femte hold i år grunduddannelsen i SUAs fagpilot, og vi er dermed halvvejs i de ti hold, som skal gennemgå uddannelsen i løbet af 2019.

50 kursusdage er der blevet afholdt, siden det første hold mødte frem den 19. februar. Stort set alle tirsdage, onsdage og torsdage har været taget i brug for at komme i mål.

84 medarbejdere har i løbet af de fire måneder på skift besat stolene i kursuslokalet deltaget aktivt i undervisningen. Uanset om der har været neuroaffektiv udviklingspsykologi, KRAP, Nænsom Nødværge eller dokumentation på programmet.

Undervejs har de spist cirka 200 æsker lakridspastiller for at holde dampen oppe. For som en stor del af evalueringerne fra de første fem hold fortæller, så giver grunduddannelsen god mening, men det er lidt hårdt at sidde på skolebænken i 10 hele dage. Især når man er vant til at være i gang hele tiden.

Fokus på sundhed i efteråret

På alle fem hold er der blevet evalueret på grunduddannelsen. Det bliver der også på de næste fem hold. For grunduddannelsen skal selvfølgelig rettes til og udvikles frem mod 2020. Her kommer den i en ny version, som vi allerede ved, bliver lidt anderledes.

Der er nemlig allerede truffet en beslutning om at forlænge grunduddannelsen i 2020 med to dage. Dage, som har fokus på sundhedsopgaven på et socialt tilbud.

Det er her, arbejdet starter efter sommerferien. De to dage bliver afprøvet i en prototype, som efterfølgende bliver grundigt evalueret af den gruppe medarbejdere fra hele SUA, som deltager.

Derudover venter et halvår, hvor der igen skal gennemføres 50 kursusdage i grunduddannelsen 2019.

Et halvår, hvor vi vil gælde os til, at flere end 100 medarbejdere lægger vejen forbi kursuslokalet, inden vi kan fejre det 10. og sidste hold, som sætter punktum for den 18. december.

Hold 1

Fagpilot_hold1.jpg

Hold 2

Hold 2_1.JPG

Hold 3

Hold 3.JPG

Hold 4

hold4_1.JPG

Hold 5

Hold5_2.JPG